Goudsmid Antwerpen

Uw huwelijk verdient alleen maar het allerbeste, wat ook geldt voor uw juwelen. Wenst u kwaliteitsvolle trouwringen en bijhorende accessoires? Dan bent u bij Vermandere-Verheyden – goudsmid in Antwerpen – aan het goede adres. Als duo staan we garant voor de vervaardiging van handgemaakte sieraden met een uiterst vakkundig oog. We zetten al uw wensen om in werkelijkheid, zodat u in alle pracht en praal kunt schitteren op uw huwelijksdag.

Een goudsmid brengt u niets dan geluk... en voordelen

Het duo Vermandere-Verheyden groeide dankzij een vakkundige opleiding en een uitgebreide kennis, vergaard doorheen tal van jaren, tot een mooi atelier, dat bijzondere sieraden ontwerpt. Van tijdloze juwelen tot ware designstukken, het zijn stuk voor stuk originele meesterwerken.

Uw goudsmid in Antwerpen ontwerpt deze in diverse stijlen, vormen en maten. Sommige hebben een strak karakter, andere tonen pure elegantie. Bent u op zoek naar een harmonieus geheel voor uw huwelijk? U kan hier terecht voor een eigen collectie, alsook voor de realisatie van eigen ontwerpen. Eender hoe, uw droomjuwelen stralen passie, vakmanschap en creativiteit uit: een unicum waar iedereen van droomt.

Vermandere-Verheyden kent als geen andere goudsmid zijn vak. Het is een kunstzinnige ambacht, die heel veel oog voor kwaliteit en aandacht voor detail vergt. Uw goudsmid in Antwerpen kan u bij een bezoek dan ook alles vertellen over de gebruikte materialen en de gehanteerde technieken, zodat u verzekerd bent van uiterst persoonlijke juwelen.

Al uw wensen zijn mogelijk

Als erkend goudsmid in Antwerpen, stelt juwelier Vermandere-Verheyden alles in het werk om de juwelen van uw dromen te verwezenlijken. Trouwringen, hangers, oorbellen, armbanden en nog veel meer: we maken unieke creaties voor elke verliefde ziel. Onze collectie omvat zeer variërende ontwerpen, gaande van artistieke designstukken tot meer toegankelijke sieraden met zowel elegante als strakke lijnen.

Als goudsmid in Antwerpen zijn we niet alleen sterk in het ontwerpen van onze eigen collectie, maar ook in het creëren van juwelen op vraag. Vermandere-Verheyden doet zowel een bestaand erfstuk transformeren in een eigentijds exemplaar als een volledig nieuw stuk het leven inroepen dat beantwoordt aan uw eigen stijl. Kortom: we creëren een waar staaltje kunst omringd door passie en gemaakt met pure liefde.

Heeft u vragen omtrent onze ambacht of betreffende onze ontwerpen? Of wenst u uw eigen design in realiteit om te zetten? Bezoek dan zeker ons atelier of contacteer ons via het e-mailadres info@vermandere-verheyden.be of via het telefoonnummer 03/77059 29.