Juweelontwerpers

Juweelontwerpers Vermandere-Verheyden bieden u met hun atelier de plaats bij uitstek, waar u terecht kunt voor volledig met de hand vervaardigde ontwerpen. Een uniek design, een hoogstaande kwaliteit en een stralend voorkomen: ze staan telkens opnieuw aan de basis van het droomjuweel van iedere persoon.

Een tijdloos karakter

Stad Antwerpen beschikt over diverse juweelontwerpers, maar bij Vermandere-Verheyden vindt u vast en zeker waarnaar u op zoek bent. Juwelen van grote klasse, die tegelijkertijd een tijdloos karakter uitstralen als voor sereniteit en rust zorgen. Hun juwelenatelier produceert niets dan originaliteit en uniciteit, perfect voor speciale gelegenheden. Denk hierbij aan huwelijken, verlovingen, verjaardagen en ga zo maar verder. Een bijzonder cadeau of een vertoning in pracht en praal is verzekerd, dankzij dit duo van juweelontwerpers.

Vermandere-Verheyden beschikken bovendien over alle nodige vakkundigheid om uw droomjuweel te verwezenlijken. Accuratesse, oog voor detail en een meesterlijke hand zorgen voor de creatie van diverse unieke stukken. Ze hebben de nodige technieken bovendien meer dan onder de knie. Bent u op zoek naar een mooi sieraad met een stralende diamant? Of wilt u uw oude juwelen een tijdloos karakter bezorgen? Of wenst u misschien een uniek ontwerp voor uw trouwringen? Deze juweelontwerpers weten raad met al uw vragen en zetten uw wensen om in werkelijkheid.

Als ervaren juweelontwerpers weten we precies waarnaar u op zoek bent, of het nu gaat om een klassiek exemplaar in alle eenvoud of een modern stuk met strakke lijnen en vormen. Juwelier en goudsmid Vermandere-Verheyden weten als geen ander hun beroep met de nodige passie en zachtheid uit te oefenen.

Een personal touch in uw droomjuweel

Heeft u graag inspraak in uw juwelen en houdt u niet van massaproductie? Of bezit u een steen, die een grote waarde voor u heeft? Dit is geen probleem voor juweelontwerpers Vermandere-Verheyden. Samen met u creëren we het ontwerp, waarnaar u op zoek bent. Een prachtig en uniek stuk, volledig gemaakt volgens uw wensen en smaak.

Uw juweelontwerpers staan garant voor volledig artisanaal werk, een echte pièce unique. Wenst u professionele handen aan uw zijde, die naar de juiste harmonie zoeken tussen het juweel en uw persoonlijkheid? Bezoek dan onze winkel in centrum Antwerpen of contacteer ons via het e-mailadres info@vermandere-verheyden.be of via het telefoonnummer 03/77059 29.