Juwelenontwerpers

Juwelenontwerpers, zo zijn er wel meer. Bent u op zoek naar een uniek juwelenontwerp? Dan zult u al gauw ondervinden dat er zich verschillende mogelijkheden aanbieden. Deze verschillen echter onderling in prijs-kwaliteit, stijl en vakkundigheid. Bij Vermandere-Verheyden bent u verzekerd van een gulden middenweg tussen deze prioriteiten. U heeft er maar liefst twee juwelenontwerpers ter uwer beschikking met een uiterst geoefende hand en een passie voor sieraden.

Eenvoud siert

Zowel Vermandere als Verheyden beschikken over hoogst bekwaam ontwerpvermogen. Verfijnde, maar goed doordachte designs stralen pure eenvoud uit. Niet alleen deze eenvoud, maar ook originaliteit is eigen aan hun ontwerpen. Hun creativiteit vormt de grondslag van de tijdloze klasse en finesse. Een combinatie van durf in nieuwe vormen en de eeuwige zoektocht naar perfectie zijn troef aan huis bij deze juwelenontwerpers in hartje Antwerpen.

Continue zoektocht naar elegantie

Juwelenontwerpers Vermandere en Verheyden zijn thuis in allerlei ambachten. Maar of het nu klassieke of moderne juwelen betreft, het blijft steeds streven naar pure elegantie. De creatie van juwelen die perfect versmelten met uw lichaam, mooi aansluiten bij uw stijl en uw eigen persoonlijkheid voortreffelijk weerspiegelen; wat wenst u nog meer om uw lichaam alle eer aan te doen?

De diamant is misschien ’s werelds grootste symbool voor gratie. Juwelenontwerpers maken dan ook graag gebruik van deze stenen, maar het duo Vermandere-Verheyden beschikt over alle precisie en de nodige discipline om ze te zetten in uw droomjuweel. Dit vergt veel meer dan alleen de nodige know-how, het is een beroep dat een zachte aanpak vereist en met passie dient uitgevoerd te worden.

Een unicum voor iedereen

Uw juwelenontwerpers bieden u een totaalconcept om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zo maakt dit duo gebruik van een combinatie van de oude ambacht en de meest recente ontwerpmethoden. Op deze manier staat ze garant voor een superieure kwaliteit, waarvan u uw leven lang kunt genieten.

Vermandere-Verheyden heeft naast een lopende eigen collectie, ook steeds oog voor nieuwe opportuniteiten. Heeft u een eigen design in gedachten? Dan trachten ze deze tot in de puntjes om te zetten in de creatie van uw dromen. Heeft u bijvoorbeeld een oud erfstuk dat u wenst te verwerken in het nieuwe exemplaar? Dan zult u deze zien schitteren als nooit tevoren in de vorm van een volledig nieuw ontwerp.

Uw juwelenontwerpers Vermandere-Verheyden vormen het adres voor maatwerk en unieke designs, zodat u gegarandeerd bent van een bijzonder juweel. Breng ons gerust een bezoekje of contacteer ons via het e-mailadres info@vermandere-verheyden.be of via het telefoonnummer 03/77059 29.